Kundservice

Behöver du komma i kontakt med oss? Nedan hittar du våra kontaktuppgifter.

Psst.. Längre ned på sidan har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får. Kanske hittar du svaren du söker. 

Odelius Fastigheter AB

Telefontid

Måndag – Fredag: 09.00 – 16.00
Lördag – Söndag: Stängt

Tidsbokade besök gäller.

Vanliga frågor & svar

Vi publicerar lediga hyresobjekt löpande på hemsidan. Där kan du som är intresserad lämna en intresseanmälan. Till våra lediga objekt.

Var säker på att du aldrig missar ett intressant hyresobjekt genom att registrera dig i vår bostadsprenumeration. Registrera dig här.

Nej, vi har ingen bostadskö som du kan sätta upp dig i.

Du anmäler själv intresse för det objekt du är intresserad av. Sedan är det vi som beslutar vem eller vilka som vi bjuder in till visning och som därefter får möjlighet att hyra lägenheten.

Bor du i en av våra hyreslägenheter har du en uppsägningstid om 3 månader från nästkommande månadsskifte. Vid dödsfall är uppsägningstiden 1 månad. 

Vid hyra av lokal gäller uppsägningstiden som avtalats mellan parterna.

Om du önskar hyra ut din lägenhet i andrahand behöver du först skicka en förfrågan till oss. I förfrågan ska det framgå vilken lägenhet uthyrningen gäller, under vilken tidsperiod uthyrningen är tänkt, orsak till uthyrningen samt kontakt- och personuppgifter till den tilltänkte hyresgästen.  

Vi önskar att du lämnar en skriftlig uppsägning, detta kan göras på 3 olika sätt. 

-Skicka ett mejl till oss där du berättar att du vill säga upp din lägenhet. Skriv ditt namn, din adress med lägenhetsnummer samt från vilket datum uppsägningen ska gälla. Är ni fler lägenhetsinnehavare ska samtliga skicka mejl. 

– Skriv under uppsägningen som finns på baksidan av ditt hyreskontrakt. Du kan antingen posta den till oss eller boka en tid för att lämna den personligen på vårt kontor. Är ni fler lägenhetsinnehavare ska samtliga skriva under uppsägningen.

-Du kan också skicka ett handskrivet brev till oss där du berättar att du vill säga upp din lägenhet. Skriv ner vilken adress och vilket lägenhetsnummer du har, samt från vilket datum uppsägningen ska gälla. Signera med ditt namn. Är ni flera lägenhetsinnehavare ska bägge signera brevet. 

Vi hoppas att din hyrestid hos oss varit trivsam!

Nej, vi kommer inte erbjuda dig en lägenhet om du har betalningsanmärkningar. Läs mer om vår uthyrningspolicy.

Kakor

På denna webbplats används endast nödvändiga och icke integritetskränkande kakor. Här hittar du mer information om kakor på webbplatsen.