Om webbplatsen

Denna webbplats använder responsiv teknik för att anpassa sig till olika enheter och webbläsare. Webbplatsen fungerar bäst i moderna webbläsare som exempelvis Firefox, Safari, Chrome och Edge.

Våra policys och dokument

Teknik

Vi försöker uppfylla att vår webbplats följer kriterierna för WCAG 2.1 AA-standard som är framtagen av W3C (World Wide Web Consortium) och ligger till grund för lagen om digital tillgänglighet.

Text

Teckenstorlekar på webbplatsen ska vara relativ, vilket innebär att den ska anpassas efter din enhets inställningar.

Länkar

Interna länkar, till innehåll inom samma domän, öppnas upp i samma flik i webbläsaren. Externa länkar, till innehåll på annan domän, öppnas upp i ny flik.

Alternativ navigering

Som alternativ till att navigera webbplatsen med mus så ska webbplatsen kunna navigeras med tangentbordet. Använd Tab-tangent för att hoppa till nästa länk och öppna länken Enter-tangenten. Backa navigeringen genom att hålla inne Shift-tangenten när du trycker på Tab-tangent. Aktivera Knapp-element med Mellanslag-tangent.

Hjälp oss att bli bättre!

Vi arbetar ständigt med att uppdatera och förbättra webbplatsens innehåll och tillgänglighet. Skulle du upptäcka någon som inte fungerar eller som skulle kunna förbättras är du välkommen att kontakta oss berätta detta. På så vi kan vi förbättra upplevelsen för dig och andra som besöker vår webbplats.

Kakor

På denna webbplats används endast nödvändiga och icke integritetskränkande kakor. Här hittar du mer information om kakor på webbplatsen.